Frigga introduceert nieuwe thermometer voor eenmalig gebruik met wereldwijde 4G-dekking

Frigga heeft in de afgelopen drie jaar verschillende realtime koelketen monitoring oplossingen geïntroduceerd. Deze thermometers en andere monitoring apparatuur worden op grote schaal toegepast in verschillende sectoren. De draadloze realtime monitoring producten van Frigga ondersteunen sensoren voor temperatuur, vocht, schokken en licht. Klanten kunnen de Frigga cloud of de mobiele app gebruiken om 24/7 realtime gegevens te monitoren en alarmen in te stellen voor bepaalde waarden. De informatie wordt lokaal en in de cloud vastgelegd, zodat er altijd een back-up is. De rapporten kunnen gemakkelijk worden gedownload. Deze oplossingen maken dataverlies tot nul mogelijk, helpen het logistieke proces te visualiseren en minimaliseren de kosten van verspilling.

Frigga introduceert meerdere nieuwe producten per jaar. In de afgelopen maanden kondigde het bedrijf officieel hun nieuwe thermometer voor eenmalig gebruik met wereldwijde 4G-dekking aan. Klanten in China, Zuidoost-Azië, Australië, Europa en de VS zijn al begonnen met het gebruik van deze nieuwe thermometer. Volgens Pan "is de nieuwe thermometer een uitstekend element in draadloze monitoring oplossingen. De thermometer maakt een wereldwijde dekking mogelijk. En het scherm vereenvoudigt het gebruik en verbetert de ervaring van de consument."

Gevraagd naar de sterke punten van deze 4G-thermometer, antwoordde Pan: "Ten eerste zijn er twee categorieën bewakingsproducten, de versie met lithiumbatterij en de versie zonder lithiumbatterij. De thermometer biedt pas echt wereldwijde dekking als de batterij wordt toegelaten aan boord van vliegtuigen over de hele wereld. De thermometer maakt ook gebruik van de Frigga-technologie die is ontworpen om zo min mogelijk stroom te verspillen, waardoor de omvang van de batterij klein blijft en tegelijkertijd de levensduur van de batterij wordt verlengd. Ten tweede is het scherm ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren. Bovendien is dit de eerste single-use, 4G, redelijk geprijsde thermometer ter wereld met een beeldscherm. Wat de mogelijkheden betreft, meet deze thermometer temperaturen tussen -200℃ tot +100℃. Dat is meer dan genoeg voor elke sector. Bovendien maakt deze thermometer gebruik van netwerkfrequenties die in elk land ter wereld kunnen worden gebruikt," legde Pan uit. "Onze realtime monitoring producten meten temperatuur, vochtigheid en schokken. Ze ondersteunen ook een uitschuifbare antenne, wat betekent dat onze monitoringproducten interne en externe temperatuur- en vochtigheidsniveaus kunnen meten en beide waarden tegelijkertijd kunnen communiceren."

"Klanten kunnen de Frigga cloud of mobiele app gebruiken om monitoringgegevens in realtime te volgen en alarmen voor bepaalde waarden te programmeren. De gegevens worden lokaal en in de cloud geregistreerd, zodat er geen gegevens verloren gaan en klanten kunnen hun rapporten eenvoudig downloaden om het logistieke proces te volgen en verspilling tijdens het transport te minimaliseren."

Frigga heeft een wijd verspreid klantenbestand en heeft langetermijnpartners in grote steden over de hele wereld en in heel China. Om de ontwikkeling van de sector verder te bevorderen is het Frigga-team momenteel op zoek naar handelaren wereldwijd en hoopt samen te werken met partners om de vooruitgang en ontwikkeling van de sector te bevorderen. "We hopen de handen ineen te slaan met strategische partners en samen kunnen we het tijdperk van realtime monitoring en het Internet of Things (IoT) inluiden," aldus Paddy Pan.

Voor meer informatie:
Paddy Pan - CEO
Frigga Co., Ltd.
contact@dewav.com
www.friggatech.com 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven