Bloom Guard papieren hoes nu zonder metalen clips geleverd

Het Duitse Weber Verpackungen blijft hun Bloom Guard producten optimaliseren. De duurzame verpakkingen voor kruiden, sla, groenten en planten worden meestal per 50 stuks geblokkeerd zodat ze gemakkelijk gevuld en afgescheurd kunnen worden. Op verzoek van veel klanten worden de papieren zakjes niet meer met een metalen clip bij elkaar gehouden, maar met een nieuw ontwikkelde techniek gelijmd. Dit heeft het grote voordeel dat de verpakking volledig vrij is van vreemde voorwerpen, hetgeen positief is, vooral met het oog op de voedselveiligheid.

Terwijl de papieren zakken voorheen slechts op bepaalde punten van het blok door het nieten bij elkaar werden gehouden, kunnen ze door de verlijming over de gehele breedte van de zak worden gefixeerd.

"Wij zijn verheugd, vooral met betrekking tot het thema voedselveiligheid, dat wij onze Bloom Guard nu ook zonder metalen clips kunnen aanbieden", zegt Thomas Leithe, Key Account Manager bij Weber Verpackungen. "Vooral voor onze klanten uit de groente-, sla- en kruidensector is deze optimalisatie een reden te meer om voor de Bloom Guard te kiezen."

Voor meer informatie:
Olaf Amende
Weber Verpackungen
Tel: +49 151 46273725
amende@weberverpackungen.de
www.bloomguard.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven