Rudy Raes introduceert breed pallet noviteiten

Rudy Raes Bloemzaden uit Destelbergen (België) introduceert voor najaar 2021 dit jaar enkele nieuwigheden. Naast het bekende assortiment zullen in de nieuwe catalogus o.a. de volgende noviteiten te vinden zijn:

Plums & Custard: met zijn trendy kleur in vintage/retro stijl is deze special vooral geschikt voor de nichemarkt.

Sparkly Pink, Sparkly Red, Sparkly Wine Red, Sparkly Coral: Door een uitbreiding met deze 4 kleuren, bestaat de Sparkly serie nu uit 6 verschillende kleuren, elk afzonderlijk verkrijgbaar. Kenmerkend voor deze primula is de mooie picotee rand aan de bloem, die het sprankelend effect veroorzaakt.

Rubens Lavender Pink , Rubens Lavender Blue: Ook de Rubens serie werd uitgebreid met 2 nieuwe kleuren, wat het totaal op 11 afzonderlijk beschikbare kleuren brengt. Deze noviteiten scoren opnieuw met hun decoratieve dubbele bloemen en de bijzondere duurzaamheid in huis (beter hittebestendig)!

Veristar Marmelade, Veristar Sunny Side Up: De Veristar-serie is uw primula assortiment voor in de tuin of op het terras. De nieuwe Marmelade en Sunny Side Up springen in het oog door hun buitengewoon decoratieve kleuren.

Colibri Aztec Gold is veel meer dan een nieuwe primula op steel. Het is de eerste noviteit van het gloednieuwe concept van Rudy Raes Bloemzaden. Deze Colibri Aztec Gold is een winterharde etagebloeier, die door zijn veelvoud aan heel korte bloemstelen en kleine bloemen uitermate geschikt is als border- of terrasplant. Op de vensterbank lijkt het wel een soort “wintergeranium”. Primula op de vensterbank was tot nu toe steeds een uitzondering en wordt niet op die manier geadverteerd, maar daar brengt deze Colibri gegarandeerd verandering in. De Colibri Aztec Gold zorgt er voor dat je de hele winter door de lente dichtbij hebt, gewoon op je vensterbank!

Voor meer informatie:
Rudy Raes bloemzaden nv
Haenhoutstraat 204
B-9070 Destelbergen
+32 (0)9/355.58.30
e.raes@raes.be
www.raes.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven