Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Winden Erica introduceert Curio Blues

Deze week introduceert Van Winden Erica de Curio Blues. Een nieuw ras binnen het huidige Curio-assortiment dat opvalt door haar verfijnde structuur en prachtige koelblauwe kleur.

Blauw bloed
Het product Curio Mount Everest wordt al jaren door Van Winden Erica gekweekt. Een uniek product met de eigenschappen van een vetplant. Curio Blues is extra bijzonder door de fijnere en langere bladeren ten opzichte van de andere Curio-rassen. Blues is compacter opgebouwd en heeft veel vertakkingen waardoor er een mooi, vol product ontstaat. Haar koele, blauwe gloed over de plant, komt hierdoor nog beter tot haar recht.

Parels
Na de succesvolle introductie van de zwarte Zamioculcas Raven, bracht de kweker dit jaar ook Echeveria Devotion op de markt. Een prachtig product met een luxe, fluwelen uitstraling door haar zachte bordeauxrode met groene bladeren. Net als de andere producten van Van Winden Erica, zal Curio Blues verkocht worden onder het label ‘Royal Green’.

bron: Pull Position

Publicatiedatum: