Addenda brengt Italiaanse sfeer naar tuincentra & bloemenhandel

Addenda heeft op Italiaanse wijze de nieuwe Hebe Vinoa geïntroduceerd met een tour langs de bloemenhandel en tuincentra. Staycation is een begrip deze zomer, vakantie wordt voornamelijk gevierd in eigen land. Dit is een mooie gelegenheid voor de kwekers van Addenda om Italië naar Nederland te halen. En dus houden zij deze week een zomertour in Italiaanse sferen ter promotie van een nieuw soort: de Hebe Vinoa.

La Dolce Vita
Addenda telersvereniging is erin geslaagd een Hebe (plant) te ontwikkelen met unieke glanzende blaadjes in een wijnrode kleur. Vandaar de naam, van het Franse vin en het Italiaanse vino. Deze goed vertakkende en compacte Hebe heeft een luxe uitstraling en geeft met z’n dieprode blad en paarse bloempluimen een mediterrane touch aan je tuin of balkon.

Addenda Zomertour
De hele week rijdt Addenda met een Italiaans Piaggio karretje langs diverse tuincentra o.a. Tuincentrum Ockenburch, De Carlton en Intratuin om daar de bezoekers te informeren en inspireren over de nieuwe Vinoa. Het assortiment Hebe Addenda bestaat uit veel verschillende kleuren en potmaten. De Hebe Vinoa is een mooie aanvulling op het assortiment door haar donkere mediterrane uitstraling en wijnrode glanzende blaadjes.

Voor meer informatie:
Addenda
marketing@addenda.info
www.addenda.info 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven