'Glazen Tulp geeft je het gevoel dat je op de goede weg bent'

De Glazen Tulp Award is voor Kuivenhoven Poeldijk Kweker hét moment om noviteiten onder de aandacht te brengen. Vorig jaar wonnen zij in de categorie Flowering Indoor Plants. Dit jaar doen ze uiteraard weer mee. Rick van der Burg vertelt wat de Glazen Tulp voor hem betekent.

Kuivenhoven Poeldijk Kweker houdt zich bezig met het kweken van seizoensproducten. "Onze grootste teelten zijn de Addenda Campanula en de Helleborus Gold Collection. We vinden het belangrijk dat we altijd bezig zijn met nieuwe of betere producten om de consument te blijven verassen. Ook blijven we hiermee interessant voor de handel die ook altijd op zoek zijn naar nieuwigheden."        

Kuivenhoven Poeldijk Kweker laat zich er veel aan gelegen liggen om nieuwe introducties bij de klanten en in de markt bekend te maken. "We gaan zoveel mogelijk bij klanten langs en staan ook op beurzen. Ook komen er altijd veel klanten op bezoek dus dan zien ze het vaak al. Daarbij wordt er ook vaak door de veredelaar een hoop aan marketing gedaan om het nieuwe product te promoten."  

Meerdere keren heeft Kuivenhoven Poeldijk Kweker houdt zich aangemeld voor de Glazen Tulp Award. En met succes. In 2017 wonnen zij met de Campanula Intense Purple in de categorie 'Outdoor Plants' en afgelopen jaar zijn zij ook Glazen Tulp winnaar geweest met de Poinsettia Euphorbia Christmas Mouse in de categorie 'Flowering Indoor Plants'. Dit jaar nemen zij de Campanula Ambella Pink mee naar de strijd om de award. "De Glazen Tulp Awards zijn heel belangrijk, het geeft je het gevoel dat je op de goede weg bent en daarbij maakt het je ook trots op het product en het bedrijf. Ook dit jaar zijn het allemaal mooie inzendingen. Het zal erg spannend worden wie er met de award vandoor gaat!"

bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.