Kassenbouwer geeft werknemers herbruikbare waterfles

CambridgeHOK wil het gebruik van plastic verminderen. In het hele kassenbouwbedrijf heeft elke werknemer een herbruikbare, geïsoleerde waterfles gekregen als onderdeel van een groter milieuplan voor 2020. 

Charlotte Penn, business development manager op energiegebied bij het bedrijf, rekende uit dat werknemers in de kassen, vertical farms en de verschillende bouwprojecten van het bedrijf meer dan 13.000 flessen water per jaar zouden gebruiken, als iedereen er elke dag een zou kopen. Als je deze boven op elkaar zet, dan zou je de Ben Nevis (de hoogste berg in het VK) twee keer kunnen beklimmen. 

Duurzaamheid
In haar functie voor het bedrijf, probeert Penn met producenten van voedsel en dranken op zoek te gaan naar manieren om duurzamer te gaan werken en hun voetafdruk te verkleinen door energie-efficiënte processen en systemen op te nemen in hun bedrijfsvoering. Ze zegt dat simpele stappen een enorm verschil kunnen maken. 

"In ons bedrijf werken we dagelijks aan innovatieve, grote projecten en willen we bedrijven helpen hun energierekening te verlagen en voetafdruk te verkleinen. Tegelijkertijd zijn er kleine veranderingen die je kunt doorvoeren die al een verschil maken.

Op het moment berekenen o.a. het effect van het gebruik van warmtepompen op basis van water en het gebruik van afval uit een whisky destilleerderij voor de productie van biomassabrandstoffen. Het is leuk om ook milieuvoordelen mee naar huis te kunnen nemen. Nu het milieu hoog op het prioriteitenlijstje staat van de meeste mensen, is het fijn om voor een bedrijf te werken dat stappen zet richting een schonere omgeving."

Voor meer informatie:
CambridgeHOK
info@cambridgeglasshouse.co.uk
www.cambridgehok.co.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.