Special Kassenbouw van start

De komende weken staat de kassenbouw centraal in de special van BPnieuws, GroentenNieuws en onze internationale tuinbouwnieuwsbrieven Horti- en FloralDaily. Een maand lang storten we ons op alle vormen van bouwen die we maar kunnen vinden.

Ze zitten van Australië tot Japan, van Mexico tot Canada en van China tot Turkije, zelfs in tijden van corona. En anders sturen ze de bouw wel van op afstand aan.

Kassenbouwers en installateurs zijn misschien wel meest internationaal georiënteerde partijen binnen het Nederlandse glastuinbouwsector.

Waar zijn de Nederlandse kassenbouwers nu te vinden en waar gaan ze de komende jaren heen?Maar niet alleen internationaal, ook nationaal en in België wordt volop gebouwd zo zal de komende weken blijken. We gaan ons best doen nog wat mooie projecten aan te kondigen deze maand!

In de special staan we niet alleen stil bij nieuwe projecten, maar we gaan ook in op technische innovaties. Wat zit er momenteel in de pijplijn? Wat wordt de kas van de toekomst?

Adverteren
Er zijn mooie mogelijkheden om je bedrijf of product te promoten in de special Kassenbouw. Dit kan met behulp van een banner. Een maand adverteren in de Special Kassenbouw op een van de nieuwsbrieven kost € 945. Op de website sta je de hele maand voor €665. Doorplaatsing op andere websites is mogelijk tegen speciaal tarief. Stuur een mailtje voor meer informatie.


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.