Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
volledig nieuwe dealingroom gerealiseerd

Star & van der Gugten maakt van de nood een deugd

Tholen - Gezien de coronamaatregelen bij Royal Flora Holland heeft Star & van der Gugten onlangs besloten de tribune te verlaten. Een korte tijd heeft men ingekocht op geïmproviseerde werkplekken, maar toen werd de samenwerking gezocht met Axxon IT. In kort tijdsbestek werd toen een nieuwe dealingroom gerealiseerd, zo meldt IT medewerker bij het handelsbedrijf Kevin Meijvogel op Linkedin.

"Het geheel is voorzien van 4 schermen per inkoper en er is ook een heuse “drukknop” geïntegreerd in het bureaublad. Wij kopen hier niet alleen in op de veilingklokken van Royal FloraHolland, maar ook kunnen wij vanaf hier inkopen op de klok van Bloemenveiling Plantion. Hierdoor kunnen wij bloemisten steeds beter voorzien van een mooi en breed assortiment."

"Daarnaast hebben wij ook voor onze KOA kopende klanten inkoopplekken ingericht. Op die manier kunnen we elkaar versterken en blijven de lijnen kort."

Voor meer informatie:
Star & van der Gugten
E: kevin@starvandergugten.nl 
https://www.starvandergugten.nl/en/ 

 

Publicatiedatum: