Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Schreurs op GreenTech

"Projectontwikkelaars inspireren met assortiment en Topstart programma"

Deze week vindt in de RAI in Amsterdam de vierde editie van de Greentech plaats. De beurs - die vanaf dit jaar jaarlijks terug zal keren - geeft primair een podium aan alles omtrent techniek en innovatie in de tuinbouw. Als een van de weinige veredelaars is ook Schreurs Holland B.V. dit jaar weer aanwezig met een stand.

Ruud Klasens (commercieel manager): “Met onze stand inspireren we graag projectontwikkelaars die op zoek zijn naar het perfecte gewas dat past bij hun omstandigheden. Naast onze prachtige collectie informeren wij het publiek bovendien graag over ons Topstart programma, dat ontwikkeld is om hygiënisch en met uitsluitend eigen plantmateriaal te werken."

Edwin van Dop (manager roos): “Door het Topstart programma hebben we de controle over onze rozenvermeerdering. Door goed plannen kunnen we voor een groot deel zorgen dat we genoeg takken op voorraad hebben om het seizoen te starten. Dit startpunt zorgt ervoor dat we grote vermeerderingsslagen kunnen maken. Dit is nodig omdat wij alleen met eigen plantmateriaal werken”.


Hennie Brockhoff en Ruud Klasens op de Greentech

De Greentech vindt plaats van dinsdag 12 tot donderdag 14 juni in de RAI Amsterdam. Schreurs is te vinden in Hal 8, stand 08.125, gelijk te herkennen aan het Red Naomi! hart wat in de stand zal staan.

 
Voor meer informatie:
Schreurs

E: rose@schreurs.nl
www.schreurs.eu

Publicatiedatum: