Hem Genetics en Ameriseed gaan samenwerken op gebied van distributie

Ameriseed en Hem Genetics gaan een exclusieve samenwerking aan voor de distributie van Ameriseed-rassen in Europa en het Midden-Oosten.

De Ameriseed-AFM groep is gespecialiseerd in de veredeling en productie van bloemzaden en werd in 1982 in het Noord-Thaise Chiang Mai opgericht. Daar zijn de faciliteiten van de groep nog steeds gevestigd en vinden ook de veredelingsactiviteiten plaats. Ameriseed heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare veredelaar van Tagetes erecta zoals de bekende Duck-serie, Vinca Megabloom en Zinnia Holi, waarvan verschillende kleuren zijn onderscheiden door All America Selections en Fleuroselect.

Hem Genetics uit het Noord-Hollandse Hem is een veredelaar met een solide reputatie en kennis op het gebied van distributie in Europa en het Midden-Oosten. De samenwerking houdt in dat Hem Genetics de exclusieve rechten krijgt voor de distributie van de genetica van Ameriseed in Europa en het Midden-Oosten. Door samen te werken, krijgen de rassen van Ameriseed een nóg grotere marktdekking en breidt Hem Genetics zijn assortiment verder uit.

Van 11 tot en met 14 juni wordt tijdens de FlowerTrials in Nederland een aantal rassen van Ameriseed getoond op de stand van Hem Genetics aan de zogenoemde 'Breeders Avenue'.

Voor meer informatie:
Hem Genetics
Hemmerbuurt 98
1607 CL - Hem
The Netherlands
T+31(0)228 541312
F+31(0)228 543151
E: info@hemgenetics.com
www.hemgenetics.com

AmeriSeed
409 Moo5 Chiang Mai – Maejo Rd.,
Nonghan Sansai, Chiang Mai 50290 Thailand
T : (+66) 0 53 353 810 to 2
F: (+66) 0 53 353 816
E: sales@ameriseed.net    
www.ameriseed.net


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven