SBS6 tv-programma ‘De Grote Tuinverbouwing’ verkiest de meest bijzondere plant

Parels spotten op FlowerTrials

Van 11 tot en met 14 juni vinden de FlowerTrials plaats: hét evenement waarbij 62 verschillende veredelaars uit 3 regio’s in Duitsland en Nederland hun pareltjes laten zien aan alle geïnteresseerden uit de branche. Samen met Rob Verlinden en Ivo Putman, bekend van SBS6 tv-programma De Grote Tuinverbouwing, zal het team van Pull Position de verschillende locaties bezoeken op zoek naar de meest bijzondere parel. Dit product wordt geselecteerd voor één van de volgende afleveringen van tv-programma De Grote Tuinverbouwing.

TV-podium
Pull Position zit bovenop de laatste trends en struint hiervoor graag verschillende beurzen af, op zoek naar de allerbeste presentaties, de mooiste noviteiten of een goed verhaal. Tijdens de FlowerTrials slaan Pull Position en Stokvis Content, Producent van De Grote Tuinverbouwing, de handen ineen. Ivo Putman en Rob Verlinden gaan op verschillende locaties langs om de mooiste parels op te sporen! Alle nominaties maken kans op een plekje in één van de volgende afleveringen van De Grote Tuinverbouwing, waar Ivo Putman het mooiste product een tv-podium zal geven.

Over deze samenwerking
Vanaf het nieuwe seizoen van De Grote Tuinverbouwing, welke vanaf 7 september op tv verschijnt, adviseert en ondersteunt Pull Position het tv-programma omtrent de laatste trends, noviteiten en andere topics op het gebied van groen.

Voor meer informatie  www.pullposition.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven