Valoya organiseert opnieuw de LED's & Innovators Conference op GreenTech

Op de GreenTech van vorig jaar organiseerde Valoya het eerste educatieve evenement met de titel LEDs & Innovators Conference 2018. Op het evenement spraken onder meer Richard Ballard van de beruchte Growing Underground Farm in Londen en Dr. Giovanni Minuto, de directeur van het Italiaanse landbouwonderzoeksinstituut CeRSAA.

Valoya kondigt de tweede editie van dit evenement aan, dat zal plaatsvinden op 12 juni, de tweede dag van de GreenTech van dit jaar. De conferentie is op maat gemaakt voor professionals uit de sector en die geïnteresseerd zijn in het verdiepen van hun kennis op het gebied van verlichting voor de gewasonderzoek, de teelt van medische gewassen en vertical farming. Daarnaast is dit een gelegenheid om uit de eerste hand te horen wat de teeltervaringen zijn van experts en binnen het netwerk van branchegenoten.


De LED's & Innovators Conference van vorig jaar op GreenTech

De conferentie is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Deelnemers dienen zich in te schrijven op de website van Valoya, waarna ze een selectieprocedure doorlopen en worden geïnformeerd of ze aan de conferentie kunnen deelnemen. Het inschrijfformulier en meer informatie over het evenement is hier beschikbaar.

Valoya organiseert ook een webinar met de titel Transitioning to White LED Light in Crop Science, What You Need to Know op 24 mei om 14.00. Het webinar is gericht op onderzoekers die proberen te begrijpen of en waarom ze in de komende tijd naar LED-technologie moeten overstappen. Stefanie Linzer leidt deze webinar. Zij heeft meer dan tien jaar biologiedeskundigheid en heeft Valoya geholpen bij de ontwikkeling van een aantal van haar gepatenteerde spectra die de ruimtes van 's werelds grootste agrarische bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten verlichten. De aanwezigheid is gratis. Klik hier om aan te melden.

Valoya is op GreenTech te vinden in stand 08.217.  

Voor meer informatie:
Valoya
sales@valoya.com 
www.valoya.com  
 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven