Fleurop en kwekerscoöperaties presenteren samen Het Nationale Burenboeket

Fleurop Interflora Nederland heeft samen met kwekerscoöperaties van seizoensbloemen en Alstroemeria een samenwerking opgezet in het kader van Burendag, zaterdag 22 september 2018. Het resultaat is de introductie van het Nationale Burenboeket. Jeroen de Zwart, directeur van Fleurop: “Burendag is de afgelopen jaren sterk gestegen in populariteit. Steeds meer mensen organiseren op die dag buurtactiviteiten of gaan bij de buren op de koffie. Bloemen verbinden en zorgen voor een goed gevoel. Daarom introduceren wij het Nationale Burenboeket. Ideaal bij kennismaking of om je dank en waardering voor je buren te tonen.” Van elk Burenboeket dat via Fleurop.nl verkocht wordt, komt € 2,50 ten goede aan het Oranjefonds.Seizoensbloemen
Jacqueline Doornekamp, projectmanager namens de kwekerscoöperaties van seizoensbloemen en Alstroemeria: “Waar speciale dagen als Valentijn en Moederdag automatisch geassocieerd worden met bloemen, liggen er op andere momenten in het jaar ook volop kansen voor bloemisten. Binnen de campagne 365dagenbloemen zoeken we nadrukkelijk de samenwerking met bloemisten om extra verkoopmomenten te creëren. We zijn blij dat Fleurop Nederland speciaal voor Burendag een boeket met onder meer Dahlia en Violier heeft ontwikkeld. De oranje kleurstelling is niet alleen onze nationale kleur, maar staat tevens symbool voor vrolijkheid, warmte en gezelligheid. In het seizoensboeket zijn Alstroemeria’s toegevoegd omdat de zes bloemblaadjes verwijzen naar waardevolle buureigenschappen als begrip, humor, geduld, medeleven, daadkracht en respect.” Om het Nationale Burenboeket van Fleurop nadere bekendheid te geven is een consumentgerichte pr-campagne gestart. Na afloop van Burendag wordt er geëvalueerd en gekeken naar eventuele vervolgen.

Burendag
Het doel van Burendag is om het goede contact met de buren te vieren of om juist nader kennis te maken met elkaar. Het uitgangspunt is dat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun directe woonomgeving. In heel Nederland organiseren het Oranjefonds en Douwe Egberts diverse activiteiten om buren meer met elkaar te verbinden.

bron: Alpha Communications

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven