Nieuwe troschrysant Softone gedoopt tijdens Trade Fair

Het was afgelopen vrijdag rond 11.00 uur nog drukker dan gebruikelijk op de stand van Zentoo op de FloraHolland Trade Fair. Vertegenwoordigers van belangrijke exporteurs, Just Chrys, diverse Zentoo kwekers en medewerkers van Dekker Chrysanten waren bijeen om de officiële doop bij te wonen van Softone door Barry Middelburg van Zentoo.

Softone is de nieuwe enkelbloemige troschrysant van veredelaar Dekker Chrysanten met een grote bloem in een zachtrose/ ‘babypink’ kleur. Barry Middelburg uit Made, de kweker van Softone, had de eer om deze nieuwe troschrysant met champagne te dopen.


Barry Middelburg (links) en Michiel Duijvesteijn van Zentoo


Het doopmoment was en van de hoogtepunten van de beurs. Dit was de eerste beurs waar Softone werd gepresenteerd aan exporteurs en hun klanten. De reacties op deze nieuwe troschrysant waren zeer positief en Softone is overduidelijk een goede en gewenste aanvulling op het assortiment van zowel Dekker als Zentoo.In week 45 start de aanvoer van Softone op de klokken van de vestigingen Aalsmeer en Naaldwijk van FloraHolland. In totaal zijn 17.500 stelen per week beschikbaar. Uiteraard is Softone ook verkrijgbaar via de webshop van Zentoo.

VBN code: 119166
Kwekerij: Zentoo


Zentoo
Bruidsbogerd 1a
2671 DK Naaldwijk
T: +31 (0)6-14377719
E: info@zentoo.nl
www.zentoo.nl


Dekker Chrysanten
Julianaweg 6a
1711 RP Hensbroek
T: +31 (0) 226 45 60 60
F: +31 (0) 226 45 60 75
E: info@dekkerchrysanten.nl
www.dekkerchrysanten.comPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven