Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gebr. Nederpel presenteert Licorne Blanche

Gebr. Nederpel Potplanten is een chrysantenkweker die zich sinds 1977 specialiseert in de teelt van potchrysanten. Voor haar nieuwste product, de Licorne Blanche, is nauw samengewerkt met Dümmen Orange om een compleet concept af te leveren. Eigenaar Theo Nederpel is uiterst tevreden met het resultaat: “We streven ernaar om continu de beste en mooist uitziende producten te leveren.

“Samen met Dümmen Orange wilden we echt het complete plaatje leveren. Niet alleen een prachtige en lang houdbare plant, maar ook een verpakking die dezelfde luxe en puurheid uitstraalt als de plant zelf.”Licorne Blanche is een unieke verschijning onder de potchrysanten. Deze pluizer bevat 1 grote witte bloem en wordt geleverd in een 12cm pot. De heldere, wit-groene chrysant is verkrijgbaar in 2 verschillende verpakkingen die speciaal zijn ontworpen voor deze plant. Met een houdbaarheid van zeker 4 weken kun je lang van dit product genieten. Leuke bijkomstigheid is dat het hart in het midden van de bloem blijft groeien en langzaam van kleur verandert. “Al met al kun je stellen dat we erin geslaagd zijn om iets unieks te creëren,” aldus Theo Nederpel.De Licorne Blanche is vanaf week 8 in 2018 exclusief leverbaar bij Gebr. Nederpel en van 8 tot 10 november te bewonderen op de Royal Flora Holland Trade Fair in Aalsmeer.

Voor meer informatie:
www.gebrnederpel.nl
Publicatiedatum: