Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Klokverkoop start vrijdag 10 november op rozenklok Aalsmeer

Bloomingdale Roses presenteert 3 nieuwe rozen

Bloomingdale Roses voegt opnieuw drie nieuwe rozen toe aan haar assortiment: Attitude, Mona Lisa⁺ & Svetlana. De drie nieuwe rozensoorten zijn vanaf vrijdag 10 november a.s. verkrijgbaar op de rozenklok van veiling Royal Floraholland in Aalsmeer.

Dit is de eerste introductie van een drietal rozensoorten na het trieste dodelijk ongeval van eigenaar Bunty Shah afgelopen zondag 22 oktober jl.

Attitude
Roos ‘Attitude’ is een stevige roos in een krachtig roze met grote bloemknoppen en verkrijgbaar in lengtes van 50 tot 70 cm. Attitude is een variëteit van veredelaar Dümmen Orange met productcode 110287 en met een vaasleven van zeker 12 dagen.



Mona Lisa⁺
Roos ‘Mona Lisa⁺’ is een mooie tweekleurige oranje met rode roos met grote bloemen en verkrijgbaar in lengtes van 60 tot 80 cm. Mona Lisa⁺ is ook een variëteit van veredelaar Dümmen Orange met productcode 119751 en heeft een vaasleven van minimaal 12 dagen.



Svetlana
Roos ‘Svetlana’ tenslotte is een prachtige zachtroze roos met medium grote bloemknoppen en verkrijgbaar in lengtes van 50 tot 70 cm. Svetlana is een variëteit van veredelaar Interplant met productcode 121037 en heeft een vaasleven van 10 tot 12 dagen.



Totaal assortiment
Het assortiment van Bloomingdale Roses groeit met Attitude, Mona Lisa⁺ en Svetlana uit naar in totaal 23 soorten. Bloomingdale Roses uit Kenia produceert haar assortiment T-hybride rozen op een moderne kwekerij van inmiddels 30 hectare in Timau, Kenia. Deze regio is gelegen op de hellingen van Mount Kenya op een hoogte van 2.450 meter boven zeeniveau.

Voor meer informatie:
Bloomingdale Roses
www.bloomingdaleroses.com
Publicatiedatum: