De nieuwe Spaanse kweker van Red Naomi rozen, Aleia Roses, zal aanwezig zijn op de FloraHolland Trade Fair om haar nieuwe roos te introduceren onder de naam ALEIA. Aleia Roses heeft een stand in hal 2, stand nummer 12.4. De introductie vindt plaats in het Royal FloraHolland House op donderdag 9 november om 16.30 uur. De rozen zijn ook te vinden in de Aleia rozenwand, vlak bij de ingang van de Cultra, waar bezoekers foto’s van zichzelf kunnen (laten) maken.


 
Het moment is aangebroken om de nieuwe roos van de Spaanse kwekerij, de ALEIA-roos, te introduceren. Dit gebeurt veertien maanden nadat de eerste rozenstruik werd geplant. De ALEIA-roos, met een knophoogte van 5 cm, 3-3 openingsstadia en een steellengte van 60 tot 90 cm, heeft de duurzaamheidstest van FlowerWatch succesvol doorstaan.
 
ALEIA wordt geïntroduceerd tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer, die plaatsvindt van 8 tot en met 10 november. Op donderdag 9 november geeft Dirk Hogervorst, bestuurslid, om 16.30 uur een presentatie in het Royal FloraHolland House. Hij licht hierin de kwaliteit van de Aleia roos toe en vertelt over de mijlpalen in het proces. Nadien wordt het publiek uitgenodigd om samen met het Aleia-team een hapje en drankje te nuttigen in de stand.
 
Op woensdag 8 november is de groothandelsmarkt Cultra het podium voor bloemistendemonstraties en een platform voor bloemisten om elkaar te ontmoeten. Tussen de ingang van de FloraHolland Trade Fair en de Cultra zal Aleia Roses een info desk zetten naast een selfie/fotowand van 3 x 3 meter waar de bezoekers een foto kunnen (laten) maken. De rozenwand staat er alle drie de beursdagen.
 
ALEIA zal voor het eerst worden geveild op vrijdag 10 november.
 
Wilt u meer weten over Aleia Roses, bezoek www.aleiaroses.com en kom naar de stand in hal 2, stand nummer 12.4.