Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
23 oktober t/m 10 november

Cyclamen bloeien tijdens Varitrials

De open dagen bij Varinova, de Varitrials 2017, vinden plaats van 23 oktober tot en met 10 november. Al de rassen van Varinova én concurrerende rassen zijn in de bloeiproeven vertegenwoordigd. Merita is aangevuld met diverse experimentele (Shine) kleuren. Daarnaast zijn een aantal Easy Mixen neergezet. Magnia is ook dit jaar weer zowel in 17 als in 23 cm potten geteeld. In de buitenproef treft u Melody Outdoor, Goblet, Outsider en, geheel nieuw op die plek, Merita Shine Red aan.



Om de bloeiproeven te bezoeken, kunt u een afspraak maken via telefoon 010-5111340 of e-mail info@varinova.nl. Op 8, 9 en 10 november (Trade Fair Aalsmeer) kunt u ook zonder afspraak binnenlopen.



Weerbaarheid Cyclamen
Wat is het effect van bio-organismen op de groei en weerbaarheid van Cyclamen? In samenwerking met toeleveranciers Soiltech en Benfried is een proefopzet met diverse middelen neergezet. Er zijn inmiddels duidelijke verschillen in de proef ontstaan.



Cyclamentelers die op woensdag 25 oktober van 11.30 tot 12.30 uur de proeven bezoeken, kunnen aansluitend de door Benfried georganiseerde studiemiddag Weerbaar Telen bijwonen. Voor een lunch zal worden gezorgd.

De studiemiddag van Benfried, die u kunt laten meetellen voor het verlengen van uw spuitlicentie, wordt gehouden van 13.30 tot 16.30 uur. De proef met producten van Soiltech maakt onderdeel uit van deze studiemiddag.

Voor meer informatie:
Varinova
Albert van ’t Hartweg 54
2665 MJ Bleiswijk
T: +31 10 5111 340
F: +31 10 5111 586
info@varinova.nl
www.varinova.com
Publicatiedatum: