Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel nieuwe snijanthurium op de klokken

“De diversiteit in vormen en kleuren wordt groter en die trend neemt de komende jaren alleen maar toe”, aldus Stefan de Hoog, Productmanager Anthurium van Anthura.



Vanaf deze week zijn drie nieuwe snijanthuriums op de klok verkrijgbaar: Aspire, Kaseko en Cantello. Aspire wordt op RFH Rijnsburg aangevoerd door Anthuriumkwekerij Peelen; Maatschap Stolk voert Kaseko aan via RFH Naaldwijk en Castello, gekweekt door Kwekerij van Adirchem (onderdeel van Anthogether) voert aan op de klokken van Naaldwijk en Aalsmeer.



Marea
En dan nog een anthurium nieuwtje: Afgelopen week is Bouman Anthuriums gestart met het constant aanvoeren van de nieuwe snijanthurium Marea. Deze tulpvormige snijanthurium is veredeld en vermeerderd door Anthura.

Bouman Anthuriums voert Marea aan op Royal FloraHolland Aalsmeer en Naaldwijk. In de eerste weken zal de productie circa 1.800 stelen per week zijn en dit loopt al snel op gedurende het jaar naar gemiddeld zo’n 4.000 stelen.


Voor meer informatie:
Anthura
www.anthura.nl
Publicatiedatum: