Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe editie Floral Fundamentals is uit

Uitgave 10 van het gratis digitale kwartaal magazine, Floral Fundamentals, komt later deze week uit. Het magazine staat vol met inspiratie gemaakt door 28 internationale designers/Ambassadeurs, inclusief de huidige Fleurop-Interflora World Cup winnaar – Alex Choi. Bij de designs is alleen gebruik gemaakt van bloemen, groen en producten van Floral Fundamentals Partners en zijn bedoeld om praktische inspiratie te bieden aan bloemisten over de hele wereld.



Floral Fundamentals nodigt drie keer per jaar een internationale groep van bloemisten uit in Nederland om deel te nemen aan een fotoshoot. Dit driedaagse evenement bestaat uit een hele dag bedrijfsbezoeken bij verschillende telers die Partner zijn van Floral Fundamentals. De bloemisten zijn, zonder uitzondering, verbaasd over de kwaliteit van de bloemen, de planten en het groen, waarvan ze niet wisten dat dit beschikbaar is. De bloemisten reageren dat zij het geweldig vinden om de telers te ontmoeten, niet alleen om de passie en professionaliteit van de telers en het productieproces te zien, maar ook om nieuwe verhalen te horen die ze aan hun klanten kunnen vertellen. Dit geeft hen een voorsprong op de concurrentie.

De tweede dag heeft iedereen de gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens de Meet & Greet avond, waar de bloemisten hun persoonlijke verhaal delen met de Partners. Wat er daarna gebeurt, is dat bij het zien van de designs die zijn gecreëerd, persoonlijke banden worden gesmeed tussen bloemisten en partners. Dit leidt op zijn beurt tot meer zaken doen.

Meer informatie en toegang tot de gratis digitale magazines is mogelijk via www.floralfundamentals.com of te downloaden via de gratis APP.

Publicatiedatum: