Tijdens Plantarium introduceert Allure Tuinplanten de nieuwe naam voor het siergrassen assortiment: Easygrasses. De naam en uitstraling is naar eigen zeggen aansprekend voor de consument en draagt bij aan de herkenbaarheid van de siergrassen in het tuinplantenschap. Vanaf januari 2018 is de vernieuwde productlijn leverbaar.

 

Allure Tuinplanten heeft voorafgaande aan de nieuwe naam uitgebreid marktonderzoek gedaan. Zowel bij afnemers als consumenten is informatie vergaard op het gebied van marktbewerking, communicatie, trends en conceptontwikkeling. De uitkomsten zijn vertaald naar de nieuwe naam en de daarbij behoorden uitstraling. Easygrasses richt zich op consument die wil ontspannen in de tuin of op het balkon en weinig aandacht wil besteden aan tuinieren. Het benadrukt het gemak van de plant in onderhoud en toepassing.

Over Allure Tuinplanten
Allure Tuinplanten biedt een groot aanbod grassen aan, waaronder: Festuca glauca Intense Blue, Stipa, diverse Carex soorten, Uncinia, Miscanthus, Pennisetum en Molinea. Vanaf 1 januari 2018 wordt de totale productlijn aangeboden met vernieuwde naam en uitstraling.

Op Plantarium is Allure Tuinplanten te vinden in standnummer 247.

Voor meer informatie:
Allure Tuinplanten
Hendrik-Jan Blom
T +31 73 511 5308
E info@alluretuinplanten.nl
www.alluretuinplanten.nl