Museumplein wederom geel van de zonnebloemen

De zomer kon afgelopen woensdag 21 juni niet beter beginnen. Maar liefst 1000 voorbijgangers en bezoekers van het Amsterdamse Museumplein werden verrast met een zonnebloem van kwaliteitslabel ‘Sunrich–Van Gogh’s Favorite’ tijdens een uitdeelactie van veredelaar Takii Seed. Samen met FleuraMetz, officiële distributeur van dit quality label en het Van Gogh Museum werd er door deze vrolijke uitdeelactie een groot (online) publiek bereikt. Vele vrolijke foto’s en video’s zijn door de ontvangers van de zonnebloemen op Instagram gepost onder de hashtag #SunrichVanGogh, wat zorgt voor een internationaal online podium voor Takii Seed en de twee partners.Celebrate summer!

Het Museumplein, één van de Amsterdamse toeristische trekpleisters, kleurde woensdag 21 juni binnen 2 uur zomers geel toen 1000 toeristen en voorbijgangers verrast werden met een ‘Sunrich - Van Gogh’s Favorite’ zonnebloem. Hoe kun je de start van de astronomische zomer beter vieren dan met het krijgen van een zonnebloem? Dat men blij verrast was met deze zomerse bloem bleek uit het feit dat zo’n 90% van de mensen direct een foto maakte en deze op Instagram plaatsten. Aan de bloem hing een speciaal ‘Sunrich - Van Gogh’s Favorite’ label met daarop de hashtag #SunrichvanGogh, waaronder een deel van de posts terug te vinden zijn. Hierdoor is er online een groot publiek bereikt, zowel in Nederland als in de rest van de wereld doordat er veel toeristen op het plein aanwezig waren. Via het Instagramaccount @sunrichvangoghsfavorite zijn diverse vrolijke beelden terug te vinden. Daarnaast is de actie vastgelegd door een videograaf, wat een zomerse feel-good aftermovie opleverde:


Meesterwerken

Alleen zonnebloemen van de hoogste kwaliteit maken deel uit van de bekende ‘Sunrich’ familie. Deze bloemen met zware stelen en grote zonnebloemknoppen garanderen een langdurige houdbaarheid en zijn echte meesterwerken, net zoals de schilderijen van Vincent van Gogh. Het Museumplein, waar het Van Gogh Museum gevestigd is, zorgde daarom voor een sterke link tussen de kunstschilder en de verse zonnebloemen. Het doel van deze zonnige uitdeelactie was het creëren van (online) aandacht voor het quality label en promotie van de zonnebloem in het algemeen. Daarnaast werd door de actie ook de samenwerking tussen Takii Seed en het Van Gogh Museum nog eens extra benadrukt.Samenwerking tussen veredelaar, exporteur en museum
Alweer een jaar geleden gingen Takii Seed, verdelaar van de bekende ‘Sunrich’ familie en het Van Gogh Museum een bijzondere samenwerking aan. Samen ontwikkelden zij het label ‘Sunrich®-Van Gogh’s Favorite’ waarmee zij met de zonnebloem het hart van de Europese consument wilden veroveren. Om dit label bij de betere Europese bloemist te verkopen is FleuraMetz sinds dit jaar aangesloten als exclusieve distributeur. Door deze samenwerking zijn de zonnebloemen ‘Sunrich-Van Gogh’s Favorite’ dit jaar verkrijgbaar door heel Europa.Klik hier voor meer informatie over ‘Sunrich-Van Gogh’s Favorite’


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.