Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Colombiaanse telers bezoeken FlowerTrials 2017

Op de FlowerTrials, inmiddels al weer een week geleden, was o.a. een groep van 24 Colombiaanse siertelers aanwezig. Siertelers bovendien, voor wie het reisje naar Nederland de eerste keer was, en zijn konden deze reis maken dankzij het initiatief het onlangs opgerichte Colviveros (vereniging van Colombiaanse kwekerijen en siergewastelers), dat ook gesteund wordt door de Nederlandse ambassade in Colombia.



De nieuwe handelsvereniging wil de lokale productie, de duurzaamheidsprogramma's en de toegevoegde waarde van de Colombiaanse kwekerijen bevorderen en kleine telers in het Zuid-Amerikaanse land verbinden aan clusters, netwerken en productieketens om zodoende afzet en kwaliteitsbeheer te bevorderen.

Jairo Cadavid, voorzitter van Colviveros, hoopt dat het bezoek van de kwekers aan de FlowerTrials bij zal dragen aan een verbreding van het Colombiaanse assortiment.

Voor meer informatie:
Colviveros
Jairo Cadavid
[email protected]
www.colviveros.org
Publicatiedatum: