Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Piet Vijverberg introduceert Go&Show op OID 2017

De retail weet het al als geen ander: met een mooie etalage trekt men de winkel in. Om die reden heeft Piet Vijverberg ‘Go&Show’ ontwikkeld: vijf aantrekkelijke etalages, ingericht met verschillende rassen en merken van hun Phalaenopsis en Dracaena. Om deze inspirerende presentaties te bewonderen, hoeft men niet af te reizen naar de kwekerij in Monster, want met ‘Show&Go’ trekt juist Piet Vijverberg erop uit naar de klanten in binnen- en buitenland. Tijdens de Orchid Inspiration Days, van 6 t/m 13 juni, wordt ‘Go&Show’ geïntroduceerd. Dit betekent dat alle bezoekers de primeur hebben en zich als eerste door deze etalages kunnen laten inspireren.



Assortiment tentoongesteld in mobiele etalages
Zoals sommige winkeletalages ware kunstwerkjes zijn om aan te vergapen, zo inspirerend zijn ook de mobiele etalages van Piet Vijverberg. ‘Go&Show’ bestaat op dit moment uit vijf verschillende presentatiemeubels die White World, The Big 5 collection, Phalaenopsis mix, Dracaena in grote potmaten en Dracaena in kleine potmaten presenteren. Het doel van deze actie is om persoonlijk aan de klant te laten zien wat de diversiteit in het assortiment en de mogelijkheden bij Piet Vijverberg zijn. Klanten kunnen zelf een keuze maken in hun favoriete etalage. Van Zweden naar Turkije en van Engeland naar Rusland, de komende zomer zal ‘Go&Show’ een bezoek brengen aan diverse (inter)nationale klanten van de orchideeënkwekerij.

Orchid Inspiration Days
Tussen 6 en 13 juni a.s. vindt de eerste editie van Orchid Inspiration Days plaats, waar Piet Vijverberg met 12 andere orchideeënspecialisten uit drie regio’s in Nederland aan deelneemt. Hoewel de focus van het event het ‘inspireren van de exporteur, retailer, groot-, detail- en vakhandel’ en voor elke deelnemer hetzelfde is, zo verschillend en verrassend is het programma op iedere locatie. Zo zorgt ook Piet Vijverberg voor een originele invulling van het evenement en staan er, naast de introductie van ‘Go&Show’, nog veel meer noviteiten en concepten voor de bezoekers klaar. Het inspirerende event is alleen vandaag en morgen nog te bezoeken.

bron: Pull Position


Publicatiedatum: