Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fleurige verjaardag Koning Willem-Alexander in Parijs

Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Koning Willem-Alexander organiseerde de Nederlandse ambassade op 27 april 2017 de Koningsreceptie in de Parijse residentie van de ambassadeur, Zijne Excellentie Ed Kronenburg en zijn vrouw Liliane Kronenburg.



LM Flower Fashion werkt inmiddels vijf jaar nauw samen met de Nederlandse ambassade in Parijs en vertegenwoordigt Nederlandse producten tijdens bijzondere gelegenheden. Vanuit de bij LM Flower Fashion aangesloten kwekers werden Nederlandse bloemen in oranje en de Nationale rood-wit-blauw driekleur gestyled in de bijzondere ambiance van de prachtige residentie.



Koningsreceptie
Op donderdag 27 april jl. werd ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Koning Willem-Alexander de Koningsdag gevierd in de Parijse residentie met Franse en Nederlandse professionele contacten. Ruim 800 gasten werden verwelkomd met een breed netwerk van diplomaten en ondernemers. De Nederlandse erewacht, bloemen en planten maakte het Oranjefeest compleet.



Nederlandse bloemen
Voorheen vond ieder jaar tijdens Koninginnedag de Tulpenreceptie plaats in de Parijse residentie. Rond de troonswisseling in 2013 werd LM Flower Fashion gevraagd voor het verzorgen van de Nederlandse bloemen tijdens, voortaan, de viering van Koningsdag.



Aan de bloemenpracht tijdens deze viering van de Koningsreceptie werkten mee en werden door de ambassadeur bedankt: Anco pure Vanda, Marginpar, Zentoo Chrysanthemums, Voorn Rozen, Roseworld, Crown Jewels Gloriosa, Gerbera United, Evanty Anthuriums, De Haas Callas, Bredefleur Lilies, Arjan Smit Tulip Flowers en Gebroeders Bac Cymbidiums.



bron & foto credtis: LM Flower Fashion


Publicatiedatum: