Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ISO Group presenteert vernieuwde versie Cutting and Planter 1800

Op de IPM in Essen van 24 t/m 27 januari zal de ISO Group de vernieuwde Cutting and Planting 1800 presenteren. De Cutting and Planting 1800 is al eerder getoond op de GreenTech in Amsterdam en is daar tevens genomineerd voor de GreenTech Innovation Award, maar is in het afgelopen jaar verder ontwikkeld en verbeterd door continu mee te draaien in het productie-proces bij Potplantenkweker Sjaloom in Waddinxveen.



De ISO Cutting and Planter 1800 is uniek omdat deze machine de mogelijkheid biedt om zowel stekken te knippen, de stekken direct te steken en vervolgens de gestoken potten te controleren op kwaliteit. Deze drie handelingen kunnen met de huidige aanpassingen door 1 operator worden uitgevoerd, waardoor met 1 persoon het werk kan worden gedaan wat normaal door 3 of meer personen wordt uitgevoerd.

De ISO Cutting and Planting 1800 is het perfecte voorbeeld van een machine die ISO Group kenmerkt door gebruik te maken van de jongste (3D) Vision en robot-technologie. Deze technieken zorgen niet alleen voor meer efficiency en voor arbeidsbesparing binnen uw bedrijf, maar ook voor een betere plantbehandeling en een uniformere plantkwaliteit.

Naast de ISO Cutting and Planter 1800 zal ook de ISO Cutting Planter 2500 worden getoond. De ISO Cutting Planter 2500 maakt het mogelijk om automatisch stekken te steken. De ISO Cutting Planter 2500 is operationeel bij gerenommeerde kwekers en is in staat om automatisch verschillende soorten stek te steken. De resultaten van de automatisch gestoken stekken zijn tot grote tevredenheid van de kwekers waarvan een groot aantal inmiddels meerdere machines per locatie hebben ingezet om de stekken uniform en zonder menselijke fouten te kunnen steken.

De ISO Group nodigt u dan ook van harte uit op stand 3E54 om beide machines te komen bekijken en ook uw wensen voor wat betreft automatisering te bespreken en te kijken welke machines of oplossingen voor u als kweker van toepassing kunnen zijn.

Mocht u meer informatie wensen over onze producten neemt u dan contact met ons op.

Voor meer informatie:
ISO Group
Contactpersoon: Raymond van den Berg
Middelkampseweg 9
5311 PC Gameren
E: info@iso-group.nl
www.iso-group.nl

Publicatiedatum: