I2I – nieuwste roos van ‘Bloomingdale Roses’

Komende vrijdag presenteert en introduceert Bloomingdale Roses roosvariëteit ‘I2I’ toe aan haar inmiddels brede assortiment. De I2I is vanaf vrijdag 16 december a.s. verkrijgbaar op rozenklok 12 van veiling Royal Floraholland in Aalsmeer.

Het assortiment van Bloomingdale Roses groeit daarmee naar maar liefst 19 soorten. Het Keniaanse bedrijf heeft een moderne kwekerij van 30 hectare in Timau, Kenia. Deze regio is gelegen op de hellingen van Mount Kenya op een hoogte van 2.450 meter boven zeeniveau.

I2I
Roos ‘I2I’ is een krachtige roze roos met bloemknoppen van circa 6,5 cm. doorsnede en verkrijgbaar in lengtes van 50 tot 70 cm. I2I is een variëteit van veredelaar Interplant met productcode 118971 en heeft een vaasleven van 12 tot 14 dagen.Bloomingdale Roses heeft, naast I2I, ook de volgende grootbloemige T-hybride rozen in productie: 3D, Altavista, Athena, Belle Rose, Blush, Chapeau, Double Fashion, Duett, Eliza, Good Times, Madam Pink, Madam Red, Marie Claire, Mariyo! New Orleans, Nicoletta, Silantoi & Statue. De lengte van de rozen varieert van 40 tot 100 cm. De in totaal 18 variëteiten van Bloomingdale Roses komen van de veredelaars Interplant, Jan Spek Rozen, Kordes, Nirp International, Olij breeding bv, Preesman, Schreurs & United Selections.

Voor meer informatie:
Bloomingdale Roses
www.bloomingdaleroses.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.