SmartScan 3D bij ‘Toekomstmakers’ op RTLZ

In de tweede aflevering van het programma ‘Toekomstmakers’ op RTLZ werd er aandacht besteed aan een nieuwe technologie, die het mogelijk maakt om automatisch nauwkeurig knoppen en stelen van orchideeën te tellen: SmartScan 3D. In samenwerking met TNO heeft WPS de cameratechnologie ontwikkeld, wat voor de orchideeënkwekers heeft geresulteerd in een 100% betrouwbaar camerasysteem.In onderstaande video licht Digna van Zanten (WPS) de werking van het SmartScan 3D camerasysteem toe: “Het camerasysteem maakt veel opnames in een kort tijdsbestek, zo’n 72 in enkele seconden. Door deze grote hoeveelheid opnames heeft de camera de knoppen en de stelen continu in beeld, wat er met behulp van een algoritme voor zorgt dat het aantal knoppen en stelen nauwkeurig geteld worden. Het resultaat voor de kweker is dat hij zijn leveringsbetrouwbaarheid kan vergroten en een hogere opbrengst kan realiseren door de betrouwbare telling.”Voordelen SmartScan 3D
Ben je geïnteresseerd in de vele mogelijkheden van SmartScan 3D? We hebben alle voordelen van de nieuwe cameratechnologie voor je op een rij gezet! In één eenvoudig overzicht alle meetbare eigenschappen van de orchideeën, zoals de hoogte, het aantal knoppen en het aantal vertakkingen.

Voor meer informatie:
WPS
Kijckerweg 115
2678 AC De Lier
T +31 (0)174 671 371
F +31 (0)174 671 372
E: info@wps.eu
www.wps.eu/nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.