Chapeau nieuwste roos van Bloomingdale Roses

De nieuwe T-hybride rozenvariëteit ‘Chapeau’ is het nieuwste soort van Bloomingdale Roses Kenya. Chapeau is vanaf maandag 19 september a.s. verkrijgbaar op de rozenklok in Aalsmeer.

Met deze nieuwe grootbloemige premium rozensoort bestaat het assortiment van Bloomingdale Roses uit 17 variëteiten op een oppervlakte van 30 hectare in Timau, Kenia. Een regio op de hellingen van Mount Kenya op een hoogte van 2.450 meter boven zeeniveau.Chapeau
Roos ‘Chapeau’ is een tweekleurige (bi-colour) roze met crèmekleurige roos met bloemknoppen vanaf 5,5 cm. doorsnede en verkrijgbaar in lengtes van 50 tot 70 cm. Chapeau is een variëteit van veredelaar Jan Spek Rozen en heeft product code 117606. Het vaasleven van Chapeau is zeker 12 tot 15 dagen.

Assortiment
Bloomingdale Roses heeft naast Chapeau ook de volgende grootbloemige T-hybride rozen in productie: 3D, Altavista, Athena, Belle Rose, Blush, Double Fashion, Duett, Eliza, Good Times, Madam Pink, Madam Red, Marie Claire, Mariyo! New Orleans, Nicoletta & Statue. De lengte van de rozen varieert van 40 tot 100 cm. De in totaal 17 variëteiten van Bloomingdale Roses komen van de veredelaars Interplant, Jan Spek Rozen, Kordes, Nirp International, Preesman, Schreurs & United Selections.

Voor meer informatie:
Bloomingdale Roses
www.bloomingdaleroses.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.