Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Arend Roses

"Red Eagle is de sterrenspits in de eredivisie van rode rozen"

Arend Roses zet de nieuwste roos Red Eagle in de schijnwerpers tijdens het klantenevent op 8 september in Maasland. Het is de zesde noviteit die het bedrijf dit jaar op de markt brengt. Algemeen directeur Remco van der Arend omschrijft de bloem zelfs als “de sterrenspits in de eredivisie van rode rozen”.

Red Eagle wordt net als de andere vijf noviteiten geïntroduceerd met een video. Ditmaal is de video getiteld De magie van Red Eagle. Chef Yuri Verbeek verzorgt tijdens het event een proeverij van gerechtjes dat geïnspireerd is op alle nieuwe rozen van Arend Roses.De magie van Red Eagle wordt getoond op de website en social media van Arend Roses. Ook zullen de film en de nieuwe rozen onder de aandacht worden gebracht via onder meer vakmedia, Flower Factor, inspiratiefolders en tijdens de evenementen FloraZon event (25-26 september), Fleuramour Alden Biesen (23-26 september), Fleurex UK (22-23 oktober) en de TradeFair in Aalsmeer in november.

Varieties of Excellence
De introductie van de nieuwe rozen is onderdeel van de koerswijziging, die Arend Roses heeft ingezet onder het motto Varieties of Excellence. Het bedrijf speelt zo in op de veranderde markt. Remco van der Arend: “Bij Arend Roses staat een breed assortiment van exclusieve rozen centraal met de garantie van leverbetrouwbaarheid en à la carte-service. Het doel is en blijft uitblinken met een breed en exclusief assortiment.” De communicatie campagne rondom de introductie van de rozen wordt uitgevoerd in samenwerking met Fresh Retail.
 
Voor meer informatie en de video:
Arend Roses
Herenwerf 38
3155 DK Maasland
Ferry van Rodijnen
Marketing & Communicatie
T: +31(0)174-521029
M: +31(0)6-47586686
E: [email protected]
www.arendroses.nl
Publicatiedatum: