Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Solis Plant introduceert nieuw soort ‘White Rox’

Ondanks het hartje zomer is, maken verschilllende partijen in de handel zich al op voor de Kerstdagen. Daarom zet potplantenkwekerij Solis Plant tijdens deze warme dagen code wit in om haar nieuwste ras te introduceren: ‘White Rox’. Vanaf week 32 is de helderwitte kalanchoë beschikbaar en zullen kerstmeisjes in een speciale kerstoutfit de noviteit presenteren bij de handel.‘Christmas in July’ met White Rox
In de zomer bereiden winkels, tuincentra en magazines zich voor op één van de drukste feestmaanden van het jaar: december. Solis Plant laat de sneeuwstorm alvast optrekken met de helderwitte noviteit ‘White Rox’. Tijdens de introductie ontvangen de klanten en exporteurs van Solis Plant een winters pakket vol informatie over het nieuwe ras.

Niet alleen het thema is ludiek. Ook de naam van de witte kalanchoë is creatief gevonden. Solis Plant liet haar Facebook-volgers meedenken voor een geschikte naam voor de witte Kalanchoë. Uit alle inzendingen kwam de bedenker van ‘White Rox’ als winnares uit de bus. Zij heeft daarom de eerste drie ‘White Rox’ planten ontvangen, zodat het ook voor haar ‘Christmas in July’ zal zijn.

Specificaties White Rox
Vanaf week 32 wordt ‘White Rox’ toegevoegd aan het huidige assortiment van Solis Plant. De kenmerken die toebehoren aan deze nieuwe aanwinst van de potplantenkwekerij zijn:
• Helder wit
• Kleurvast
• Stevige plant van sterke genetica
• Veel vertakking en dus veel bloemen
• Mooie bloem van gemiddelde grootte
• Uitmuntende houdbaarheid

Voor meer informatie:
Solis Plant
Laan van de Heilige Lambertus 48
2691 MV ’s Gravenzande
T: 0174 210380
F: 0174 210389
E: [email protected]
www.solisplant.nl
Publicatiedatum: