Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Ruim 100 inkopers op rozenevenement ROOOZ"

Tholen - ROOOZ is een rozenevenement dat wordt georganiseerd door de drie rozenkwekers Zuurbier & Co., VP Group en Rosa Plaza|AQ Roses. Tijdens ROOOZ presenteerden diverse veredelaars hun nieuwste snijrozen en kwekers hun huidige rozen-assortiment. Woensdag 17 juni, de eerste van in totaal vijf dagen, was exclusief bedoeld voor inkopers en verkopers. De daarop volgende twee dagen waren opengesteld voor de vakhandel en in het weekend kon iedereen die geïnteresseerd was een kijkje komen nemen.



Een van de deelnemers was Olij Rozen. Wout Oor: "Er was veel bezoek: ruim 100 inkopers waren op het evenement afgekomen en ook de andere dagen was er veel beloop." Voor bezoekers waren er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kon men deelnemen aan de rozenveiling op de traditionele, honderd jaar oude klok en kon er - niet onbelangrijk - gestemd worden op de mooiste roos. De winnaar kreeg de ROOOZ Trophy uitgereikt. "Ik zat wel bij de genomineerden," aldus Wout, "maar helaas mocht het niet zo zijn. Piet Leegwater van Kwekerij Wesseling mocht hem in ontvangst nemen."



ROOOZ is in die zin niet nieuw, dat in het verleden een vergelijkbaar evenement georganiseerd werd op De Broekerveiling. Dat is vanzelf een zachte dood gestorven, maar nou is het weer opnieuw opgepakt. "De Historische Tuin in Aalsmeer lag gelijk voor de hand - een plek met veel geschiedenis, onlosmakelijk verbonden met met bloemen en natuurlijk de roos."

Voor meer informatie surft u naar de website van ROOOZ

Voor meer informatie:
Olij Rozen
Wout Oor
Achterweg 73
1424 PP De Kwakel
T: +31654384355
F: +31297384921
E: w.oor@olijrozen.nl
www.olijrozen.nl









Publicatiedatum: