stuifmeelvrij en zonder zware geur:

Decorum introduceert de Roselily

De Roselily is een nieuwe, unieke lelie: stuifmeelvrij en zonder zware geur. Roselily is er als bloem en plant en Decorum is erg trots om beide producten in haar assortiment te kunnen bieden. De plant variant wordt namelijk door Van Schie Potlelies gekweekt en de bloem door Moerman Lilium. Beide producten zijn in Decorum uitstraling, via de Decorum webshop te bestellen (de planten zijn dit jaar echter nog beperkt verkrijgbaar).Stuifmeelvrij
De Looff Lily Innovation (Zeeuws veredelingsbedrijf) heeft deze serie dubbele lelies zonder stuifmeel en nadrukkelijke geur ontwikkeld. Roselily laat dus ook geen vlekken achter op kleding en tapijt. De naam Roselily is gekozen omdat de dubbele bloem met zijn vele bloemblaadjes bij het openen doet denken aan een roos. Doordat de bloem geen stamper en meeldraden heeft, is zij tevens extra lang houdbaar.

Een tijdloze klassieker
De lelie heeft een rijke geschiedenis die wel 4000 jaar terug gaat in de tijd. Vanuit die tijd zijn er al afbeeldingen gevonden met diverse lelies. Toen kon men al de schoonheid van de lelie waarderen en tot op de dag van vandaag doen we dat nog steeds. De elegante lelie is een spectaculaire verschijning die met recht de koningin onder de bloemen mag worden genoemd.

Voor meer informatie
Decorum Company
T: + 31 (0) 174 615 396
Email: info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.comPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven