Bezoekers uit 112 verschillende landen

GreenTech 2018 in foto's

Tholen - De GreenTech trok dit jaar 8% meer bezoekers dan de voorgaande editie in 2016. Ook had de beurs 20% meer vloeroppervlak en telde de beurs 477 standhouders. Bezoekers kwamen uit 112 verschillende landen, zo'n beetje van overal dus. Ruim de helft van de 10.465 mensen kwam van buiten Nederland, de meeste nieuwe bezoekers kwamen uit België, Japan en Canada.

Onze collegae waren uiteraard van de partij op deze beurs in de RAI, die zo'n beetje alles wat met (high)tech tuinbouw te maken heeft samenbrengt. E.e.a. resulteerde in een wederom lijvige fotoreportage.


Michelle van der Meer, Maaike Rovers, Carel van Ruyven en Jelle Boeters van Stolze; Paco Lozan, Neal Ward en Esther Vandercruys van Biobest; Huub en Marscha van De Ruiter; en de organisatie van de GreenTech heeft al weer zin in volgend jaar.

De afgelopen jaren is er bovendien weer flink wat verdiend in de tuinbouw en dat was te zien op de beurs. Grote, nieuwe stands, de bemanning in het nieuw gestoken en tegen de middag werd er ook uitgebreid geborreld. Er is uitgepakt, zoveel is duidelijk. Ook de sfeer was goed en de standhouders waren te spreken over het sterk doelgerichte publiek.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.