Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Masterpieces by Sam 2: ‘Retro Country’ nu LIVE

FM Group zet bloemistenvak in de schijnwerpers met 'Masterpieces by'

Masterpieces is het ambassadeursprogramma van FM Group dat het ambacht van bloemisten in de schijnwerpers plaatst. FM Group beoogt het bloemistenvak te eren als een ware kunstvorm en bloemisten te positioneren als kunstenaars en vertolkers van alle emoties die een mens rijk is.

'Masterpieces by' is één van de onderdelen van Masterpieces waarin meesterbloemiste Samantha Wilhelm door middel van slow tv het verhaal achter de inspiratie en het Masterpiece vertelt. In deze tweede aflevering van Masterpieces by Sam geeft de Nederlandse roos vorm aan een bijzondere creatie waarbij het thema Retro Country wordt vertolkt in combinatie met de moderne kunststroming: het Kubisme. Deze Masterpiece is mogelijk gemaakt door de Nederlandse kwekers van de Avalanche+ en van de Red Naomi.

Het is een aflevering om bij achterover te leunen en je te laten inspireren door Sam haar visie en talent. Aflevering twee 'Masterpieces by Sam: Retro Country' is hier te bekijken. De eerste aflevering 'Masterpieces by Sam: Impressionisme' bekijk je hier.

Klik hier voor meer informatie over Masterpieces? Ga naar s en lees meer.

Publicatiedatum: