Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bloomon

Mono’s vol zomerfavorieten

Zonnebloemen, Delphiniums en gladiolen; bloomon's bloemstylisten hebben de verschillende varianten van favoriete seizoensbloeiers geselecteerd voor Mono boeketten. Deze bossen zijn gevuld met één soort bloem in verschillende varianten en laten zien hoe bijzonder en divers bloemen kunnen zijn.


Mono Delphinium

In de Mono Delphinium vind je allerlei blauwe varianten van deze weelderige bloemenpluim. Best bijzonder, aangezien er niet zoveel soorten blauwe bloemen zijn. Als officiële geboortebloem van juli is de Mono Delphinium een passend cadeau voor bloemenliefhebbers die deze maand jarig zijn. Daarbij horen ook de symbolische betekenissen waarheid, bescherming en gehechtheid in de liefde.

Mono Helianthus

De Mono Helianthus, het zonnetje in huis. In deze Mono vind je een hele verscheidenheid aan soorten zonnebloemen die er zijn. Van een bijna oranje zonnebloem tot een variant met bruine bloemblaadjes. Bij de zonnebloem horen de symbolische betekenissen: positiviteit, vrolijkheid en optimisme.

Mono Gladiolus

Korte stelen, lange stelen, kleine bloemen, grote bloemen: de Mono Gladiolus mag dan vol zitten met verschillende soorten gladiolen (dé geboortebloem van augustus!), allemaal zijn ze mooi. De gladiool staat symbool voor kracht, moed en overwinning.

De Mono Delphinium is beschikbaar van week 27-29, de Mono Gladiolus van week 30-31 en de Mono Helianthus van week 32-34.

Voor meer informatie:
bloomon
Helmholtzstraat 61E
1098 LE Amsterdam
06 13862995
[email protected]
www.bloomon.nl

Publicatiedatum: