Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trends in de uitvaartbranche centraal op bloemistenevent Plantion

Plantion, VBW, Smithers-Oasis en Groothandelscentrum Plantion organiseren op 5 maart van 15.00 tot 21.00 uur een event over de nieuwste trends in de uitvaartbranche. Er zijn sprekers, verrassende arrangementen en rouwkamers met inspirerend bloemwerk. Het event vindt plaats op het overdekte plein in het groothandelscentrum in Ede. De toegang is gratis voor bloemisten en andere groenprofessionals die commerciƫle kansen willen ontdekken en hun kennis willen vergroten.

De initiatiefnemers organiseren het uitvaartevent met de bedoeling bloemisten te inspireren en hun kennis te vergroten over alles wat er in de uitvaartbranche gebeurt. Daarvoor wordt het nodige uit de kast gehaald. Bezoekers worden getrakteerd op verrassende arrangementen met rouwbloemen. Verschillende rouwkamers tonen de nieuwste trends in afscheidsbloemen. Ook zijn er presentaties van uitvaartleiders en bloemisten over rouwtrends, natuurbegraven en duurzaamheid. Het programma is doorlopend, de presentaties zijn 's middags en worden in de avond herhaald. Belangstellenden kunnen hier de details van het programma vinden en zich aanmelden.

bron: Plantion

Publicatiedatum: