Tholen - Ruim vijf jaar na de officiƫle lancering en in reactie op de naar eigen zeggen ontelbare keren dat ernaar gevraagd werd, presenteert ontwerpstudie House of Thol komend weekend op de tradefair ShowUP de nieuwe roestvrijstalen versie van de bloembesparende schikschijven Flower Constellations.

De nieuwe stalen versie van de handige bloemschiktools Flower Constellations is net zo duurzaam en makkelijk in gebruik als de originele messing Flower Constellations. De roestvrij stalen varianten hebben dezelfde afmetingen, gatenpatronen en verkoopadviesprijs als de messing serie. Op de beurs zal ook de groeischijf Helios in RVS worden gelanceerd.

"Tijdens ShowUP is de pre-lancering en krijgen winkels de kans de nieuwe stalen bloembesparende schikschijven vooruit te bestellen", zo laat Jana Flohr, samen met Thomas Linssen oprichter van House of Thol, weten. "Aan het begin van de lente zullen de RVS Flower Constellations officieel worden gelanceerd en zijn ze er voor iedereen."

Patella Crescenda
En dan is er nog een nieuwtje. Op ShowUP zal het ontwerpbureau ook kweekset Patella Crescenda in de spotlights zetten. Deze kweekset voor microgroentes is het resultaat van onderzoek naar onze verbinding met voedsel en maakt het leuk en heel eenvoudig om het hele jaar door zelf verse groenten te kweken, gewoon op het aanrecht. Leuk is bovendien dat de kweekset is genomineerd voor de Green Product Award.

ShowUP vindt plaats op 4&5 februari 2024 in Expo Greater Amsterdam (de voormalige Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, Vijfhuizen). House of Thol is te vinden op stand D.152

Voor meer informatie:
House of Thol
Jana Flohr
Tel: +31 6 4222 7220
home@houseofthol.nl
www.houseofthol.nl