Veel belangstelling bij Engelse bloemist voor bloemenshows Flower Circus

Elk jaar wordt er door Flowervision in Norwich, VK, een open dag georganiseerd voor de klanten. Tijdens deze dag werden er twee Flower Circus shows georganiseerd. Ook werd er gezorgd voor een hapje en een drankje en was er een foodtruck aanwezig voor de hongerige bezoekers.

Dat de open dag inmiddels een begrip is geworden voor de klanten bleek uit het aantal bezoekers. Bij de show in de ochtend waren dat er zoveel dat er in allerijl nog snel stoelen bijgehaald werden om ervoor te zorgen dat iedereen een plekje had.

Belgisch kampioen bloemschikken Stefan van Berlo was ditmaal de arrangeur. Samen met John Elstgeest zorgden zij voor een informatieve en gezellige show. Stefan maakte verschillende arrangementen in de thema’s herfst en Kerst, zodat de bloemisten met genoeg inspiratie de komende periode weer aan de slag kunnen in hun eigen winkels.

"De bezoekers waren niet alleen geïnteresseerd in de nieuwe rassen die waren aangeleverd door de kwekers en veredelaars die met de show meededen. Ook wilde men graag horen welke stappen de bedrijven nemen en al genomen hebben om nog duurzamer te telen", zo vertelt John. "De Engelse bloemist is hier dan ook erg bewust mee bezig. Het is duidelijk dat bedrijven die inzetten op het verduurzamen van de productie een streepje voor hebben bij de kopers."

Voor meer informatie:
FlowerCircus
Oosteinde 74
1647 AD Berkhout
T: 085 002 1656
info@flowercircus.nl
www.flowercircus.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.