Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

May the Flowers be with you

Tijdens de maandelijkse online show van Flower Circus was het dit maal de Engelse top arrangeur Morgan Douglas Nuth om de kijkers te verrassen met zijn bloemwerk. Dat dit lukte mag als een understatement beschouwd worden, Morgan ging voor de show op de intergalactisch toer.

Gebaseerd op de verschillende planeten en personages maakte Morgan verschillende arrangementen; van Mustafar tot Hoth. Dat er onder de bloemisten veel sci-fi fans zijn bleek uit de vele reacties.

Morgan trok al zijn kennis en kunde uit de kast om tot de meest uiteenlopende stukken te komen, met elke keer een duidelijk uitleg over hoe de frames tot stand kwamen. Dit alles deed hij samen met Maarten Huisman, die meer vertelde over de gebruikte bloemen en planten.

Op zowel YouTube als via Facebook keken er bloemisten mee van over de gehele wereld. De entree was al een beleving met Morgan en Jhon verkleed in de personages. Uiteindelijk maakte Morgan 7 verschillende arrangementen.

En het lookbook met alle gemaakte stukken is vanaf 10 november beschikbaar op de website van Flower Circus. Deelnemers aan de show waren: Anthura, Poinsettia Stars of Europa, Deliflor Chrysanten, De Opstal, Lugt Lisianthus en Marginpar.

Voor meer informatie:
FlowerCircus
[email protected]
www.flowercircus.nl

Publicatiedatum: