Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Plas Flowers and Plants tekent partnerovereenkomst met Fachverband Deutscher Floristen

Van der Plas Flowers and Plants gaat samenwerken met de vakvereniging Deutscher Floristen-GmbH (FDF). De werkgevers- en beroepsvereniging FDF vertegenwoordigt al lange tijd actief de belangen van bloemisten en werkgevers in de Duitse bloemenhandelsbranche. Omdat de behoeften van de vakbloemist centraal staan voor beide partijen, bundelen ze nu hun krachten om bloemenwinkels en ledenbedrijven nog beter te kunnen ondersteunen.

Ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. Foto: Van der Plas

Uitbreiding van de bestaande samenwerking
Het besluit van Van der Plas Flowers and Plants en FDF is het resultaat van een reeds bestaande samenwerking tussen Van der Plas Flowers and Plants en de regionale afdelingen van FDF. Tijdens deze samenwerking bleek al dat de kernwaarden van FDF en Van der Plas Flowers and Plants uitstekend bij elkaar passen. Hierop besloten beide partijen om de samenwerking landelijk uit te breiden.

Kwaliteitsleverancier en partner­­
“Voor Van der Plas is het partnerschap een mooie manier om de Duitse bloemist te ondersteunen; als kwaliteitsleverancier en als partner”, zegt Jeroen Judels, commercieel manager bij Van der Plas Flowers and Plants. "Daarom bieden we FDF-leden exclusieve aanbiedingen op het volledige assortiment snijbloemen, potplanten en decoratiematerialen in de Van der Plas-webshop. Samen zorgen FDF en Van der Plas ervoor dat de FDF-leden alle middelen hebben om hun bedrijf te laten groeien en bloeien."

Manfred Hoffmann, creative director bij de vakvereniging Deutscher Floristen e.V.-Bundesverband, voegt toe: "Van der Plas biedt onze branche een echt inkoopalternatief! Alle producten die relevant zijn voor vakhandel z­ijn onder één dak georganiseerd. Bovendien is de webshop uitgebreid en overzichtelijk, de logistiek is uitstekend georganiseerd en duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Van der Plas past dus uitstekend in ons partnerportfolio. We kijken ernaar uit om dit nieuwe partnerschap tot leven te brengen, de branche te inspireren en onze leden te ondersteunen.”

Voor meer informatie:
Van der Plas
Tel.: +31 (0)71 4098999
[email protected]
www.vdplas.com

Publicatiedatum: