Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Poolbar biedt verkoeling tijdens warme Delishow van Deliflor Chrysanten

Klanten die Deliflor bezochten tijdens de bloeiproef van 13 tot en met 16 juni konden rekenen op een warme kas vol kleur. Er waren veel nieuwe internationaal te telen rassen in de kas te bewonderen. Gelukkig had de organisatie een vooruitziende blik en was er een heus zwembad aanwezig voor de nodige afkoeling. In de speciale Poolbar & Lounge was er ruimte om onder het genot van een verkoelend drankje nieuwe rassen te bespreken en bij te praten.

Zeker met de Aziatische klanten was het een aangenaam weerzien, na enkele jaren van reisbeperkingen. Duidelijk was dat zij in grote getale weer wilden zien wat voor nieuws er allemaal te koop is. Maar ook vanuit andere regio’s van de wereld was het animo groot om de nieuwe rassen bij Deliflor te komen bekijken. De nieuwe witte troschrysant Commander trok behoorlijk wat bekijks. En niet alleen door de eyecatcher voor de ingang; een stoere Landrover geheel aangekleed met Commander chrysanten, een nieuw ras met uitstekende marktperspectieven die vanaf deze zomer in grote aantallen beschikbaar zal komen. Naast de witte Commander trok de lichtroze Commander Pink eveneens veel aandacht

Vanuit de handel was veel aandacht voor Beluga White, een grote witte pluischrysant. Veel waardering werd uitgesproken over Newton, het witte bolletje waar inmiddels veel vraag naar is. En ook de prachtige verschijning van Couture was onderwerp van veel gesprekken met zowel Nederlandse als buitenlandse klanten.

Daarnaast zijn veel reacties verzameld op nieuwe nummertjes, waar zeker een aantal toekomstige rassen uit voort zullen komen.

In november, week 45, staat de volgende commerciële bloeiproef gepland bij Deliflor.

Voor meer informatie:
Deliflor Chrysanten
www.deliflor.nl

Publicatiedatum: