Agapanthus Amourette Superb White in de prijzen

De Agapanthus praecox 'HPP4087' (Amourette Superb White) heeft de Green Retail Award voor Beste Nieuwigheid Plantarium|Groen-Direkt ontvangen. De plant is ingezonden door Highland Potplants, uit ’s-Gravenzande. De award werd uitgereikt op de Zomerdagen van Groen-Direkt.

De Amourette Superb White heeft een frisse witte kleur en is bijzonder rijkbloeiend met veel bloemstelen en veel bloemen per bloeiwijze. De plant is doorbloeiend; er worden steeds nieuwe stelen gevormd. De KVBC jury was zeer te spreken over de goede presentatie waarin kleine, maar zeer rijkbloeiende planten in tuincentrumkwaliteit worden getoond.

Green Retail Awards
Voorafgaand aan de prijsuitreiking maakten beursdirecteur Linda Hoogendoorn-Veelenturf en beursmanager Marjolein Wieckardt de nieuwe overkoepelende naam van de keuringen bekend: de Green Retail Awards.

Met de Green Retail Awards biedt Plantarium|Groen-Direkt ondernemers een podium om vernieuwingen voor het voetlicht te brengen. Er zijn drie categorieën waarvoor de Green Retail Award wordt uitgereikt: de Beste Nieuwigheid, de Beste Marktinnovatie en de Bezoekersfavoriet.

De najaarseditie van Plantarium|Groen-Direkt vindt plaats op 23 en 24 augustus 2023 en is geopend van 7 tot 17 uur (op donderdag tot 16:00 uur). De beurs vindt plaats op en rond de Groen-Direkt hal samen met de najaarsbeurs van Groen-Direkt op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. Kijk voor meer informatie op de website https://plantariumgroendirekt.nl/.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.