Vitelia Agrocultuur geeft opfriscursus efficiënt gebruik A-B bak

A-B mestbakken bieden verschillende voordelen. Ten eerste zorgen ze voor een efficiënte afbraak van organisch materiaal. Bovendien verminderen A-B mestbakken geur en het risico op ongedierte.

Efficiënt gebruik van wateroplosbare meststoffen in uw A-B mestbak zorgt voor een betere kwaliteit gewas, minder kilo’s meststoffen en een lagere milieu impact. Het correct vullen van de mestbakken is hier een belangrijk en vaak onderbelicht onderdeel in.

Het is heel belangrijk hoe een mestbak gevuld wordt, waarbij volgorde van vullen, de juiste type meststoffen in de juiste bak etc. erg voornaam zijn. Dit bevordert de oplossing, voorkomt neerslag en zorgt daardoor dat de in de bak gedoseerde elementen bij de plant komen.

Omdat de teeltspecialisten van Vitelia Agrocultuur onderweg zien dat mestbakken regelmatig fout gevuld worden en omdat we vaak vragen hierover krijgen, biedt de toeleverancier in kwekerijbenodigdheden binnenkort een GRATIS opfriscursus aan met als thema ‘efficiënt gebruik van uw mestbak’.

De korte training (van circa 1,5 uur) wordt op 2 verschillende datums en locaties gehouden. Kwekers worden bijgepraat en kunnen met elkaar hierover in gesprek gaan.

Te weten op 14 juni in Hazerswoude-Dorp en op 27 juni in Lottum.
Aanmelden kan via www.vitelia-agrocultuur.nl/opfriscursus


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.