Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laatste voorbereidingen FlowerTrials in volle gang

De aanmelding voor FlowerTrials zijn alweer een tijdje geopend en nar eigen zeggen hebben reeds veel geïnteresseerden uit de hele wereld zich al geregistreerd.

Aalsmeer, Westland en Noordrijn-Westfalen worden Midden, Zuid en Duitsland
Nieuw dit jaar is een iets andere indeling. Omdat FlowerTrials steeds meer aandacht trekt, presenteren ook steeds meer veredelingsbedrijven hun noviteiten in week 24 onder de vlag van het evenement. De grenzen van de drie regio's, Aalsmeer en Westland in Nederland en Noordrijn-Westfalen in Duitsland, werden langzaamaan steeds verder opgerekt door de deelname van nieuwe locaties. Om het voor bezoekers eenvoudiger te maken een optimale route te plannen voor de vier dagen zijn de regio's nu ingedeeld in drie geografische stroken - Midden en Zuid in Nederland, en Duitsland.

FlowerTrials-kaart
Dit jaar presenteert FlowerTrials weer een handige en compacte FlowerTrials-kaart. Daarop staan alle locaties, adressen en afstanden tussen locaties, ingedeeld in de drie regio's. Een handig hulpmiddel bij het plannen van een route in Nederland en Duitsland.

Registreer vooraf voor een vlotte start
Vanwege de grote belangstelling voor FlowerTrials is registratie vooraf noodzakelijk. Ga naar www.flowertrials.com/registration en vul enkele gegevens in die nodig zijn om je bevestiging en persoonlijke barcode te ontvangen. Neem die - geprint of op je telefoon of tablet - mee naar de eerste locatie die je wilt bezoeken. Daar ontvang je een badge/sticker die je kunt gebruiken op alle FlowerTrials-locaties.
 
De FlowerTrials 2023 zijn geopend van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni. Dinsdag t/m donderdag van 8.00 - 18.00 uur en vrijdag van 8.00 - 15.00 uur.

Publicatiedatum: