Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wouter Duijvestijn in gesprek met bloemisten bij Plantion

Op woensdag 12 april verraste kweker Beyond Chrysant de klokkopers in de afmijnzaal van Plantion in Ede. De confetti schoot woensdagochtend na de veiling door de lucht op de tribune van Plantion. Na deze opening was het aan John Koopman van Flower Circus om één van de bekendste chrysantenkwekers van Nederland aan te kondigen. Hij presenteerde de chrysantenteler Wouter Duijvesteijn van Beyond Chrysant.   

De Hoekse chrysantenkweker Beyond Chrysant was één van de vier genomineerden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs van dit jaar en behaalde de tweede plaats. Wouter Duijvesteijn heeft ideeën en ging op deze ochtend het gesprek aan met de kopers van Plantion. Op deze manier heeft de kweker inzicht gekregen in de markt en de behoeften en wensen van de bloemisten. De kopers ontvingen een koffiebeker met drie muntjes waarmee ze hun voorkeursstem konden uitbrengen voor chrysanten in drie verschillende kwaliteiten.  

Het was een ochtend vol kennisdeling, nieuwe perspectieven en verbinding tussen de kweker en kopers. Op initiatief van Beyond Chrysant en Plantion kwamen verschillende schakels uit de keten bijeen. Plantion biedt dit podium om kwekers met bloemisten te verbinden. 

Flower Circus 
Flower Circus vertegenwoordigt kwekers uit de sierteeltsector en is de verbindende schakel tussen de kwekers en bloemisten. Op deze manier wordt het product onder de aandacht gebracht.  

Bron: Plantion 

Publicatiedatum: