Genetica én klanten Evanthia schitteren op Keukenhof

Het Westlands veredelingsbedrijf Evanthia zal dit jaar, met diverse inzendingen van bloemen en planten en samenwerking binnen de keten, een bijdrage leveren aan Keukenhof. Het bedrijf levert gedurende de gehele openingsperiode, van 23 maart tot en met 14 mei, verschillende seizoensbloemen en potplanten die in de paviljoens verwerkt zullen worden tot creatieve presentaties.

Louis Kester, commercieel directeur Evanthia: “De samenwerking met Keukenhof biedt ons een geweldig podium om onze eigen genetica, bijzondere selecties én de kwekers van onze producten onder de aandacht te brengen bij een breed internationaal publiek. We hebben goede hoop dat we dit jaar ook weer persoonlijk contact kunnen leggen met bezoekers vanuit het Midden-Oosten en Azië – China in het bijzonder, die de afgelopen jaren in mindere mate de mogelijkheid hadden om het park te bezoeken.”

Seizoensbloemen in de spotlight
Op één van de podia in het Oranje Nassau paviljoen zullen door bloemarrangeur Heleen Valstar afwisselend Matthiola StoX® van Flower XL, Celosia Reprise van Kwekerij Bos Bloemen en Antirrhinum van Jan van der Voort in de spotlight staan. Evanthia werkt daarnaast ook samen diverse snijbloemenkwekers binnen de promotiecampagne “365 Dagen Bloemen”. Met de inbreng van Snijzonnebloemen, Snijasparagus, Tanacetum, Antirrhinum en Matthiola draagt het bedrijf bij aan een bonte presentatie van seizoensbloemen in het Oranje Nassau paviljoen.

Een zonnig voorjaar met stralende zonnebloemen
Als zonnebloemenspecialist brengt Evanthia de zon naar het Willem Alexander paviljoen. Het seizoen begint met diverse Snijzonnebloemen uit het Solano assortiment. De Solano collectie bestaat uit vroege, midden en late zonnebloemvariëteiten met uitzonderlijke robuustheid en volle, stuifmeelvrije bloemen. Samen met de potzonnebloemkwekers van het Sunsation collectief, verzorgt het veredelingsbedrijf eveneens een fleurig arrangement. Sunsation potzonnebloemen staan bekend om uitbundige kleur en variatie, met rijkbloeiende multi-flower types en bontgevlamde, lemon en goudgele variëteiten.

Meer informatie:
Evanthia
Vlotlaan 560
2681 TX Monster
T: +31 174 715 100
marketing@evanthia.nl
www.evanthia.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.