Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe onderzoeken toegevoegd aan Projectoverzicht Kennis in je Kas

Aan het overzichtsdocument van alle projecten op de website van Kennis in je Kas, dat vorig jaar is opgesteld op verzoek van de Programmaraad van KijK, is geactualiseerd tot en met november 2022.

Kennis in je Kas, kortweg KijK, betreft de sectorbrede financiering van het gewasoverstijgend onderzoek voor de drie innovatieprogramma’s: Kas als Energiebron, Glastuinbouw Waterproof en Het Nieuwe Doen in Plantgezondheid. Doel, beschrijving en (toekomstige) resultaten van de diverse projecten zijn te vinden op de websites van Kennis in je Kas (energie), Glastuinbouw Waterproof (water) en Glastuinbouw Nederland (plantgezondheid), maar dus ook in het uitgebreide projectoverzicht.

Het projectoverzicht is terug te vinden op de website en via onderstaande link. Het betreft het overzicht van de projectjaren 2019, 2020, 2021 en 2022 (tot en met november). Na elke bijeenkomst van de programmaraad van Kennis in je Kas wordt een update gemaakt. Op die manier loopt het overzicht parallel met de beschrijvingen van de door KijK gefinancierde onderzoeksprojecten op de website. 

Makkelijk en overzichtelijk
In samenwerking met de verantwoordelijke programmamanagers is het document samengesteld. Per onderzoeksprogramma wordt van alle lopende en reeds afgeronde projecten de stand van zaken weergegeven. Vanuit de inhoudsopgave is het mogelijk om direct naar het gezochte onderzoek te 'springen'. Het projectnummer onderaan elke beschrijving bevat tevens een rechtstreekse link naar de projectpagina van het onderzoek. Dit overzichtsdocument maakt het eenvoudiger om een totaalbeeld te krijgen van de lopende projecten die (deels) vanuit Kennis in je Kas worden gefinancierd, of om snel de status van een specifiek onderzoeksproject te kunnen bekijken.

Bron: Kennis in je Kas

Publicatiedatum: