JBB Packaging sluit zich aan bij Horti Footprint Chain Program

De afgelopen jaren is de focus op duurzaamheid toegenomen bij  verpakkingsspecialist JBB. Er zijn in de organisatie al verschillende verbeteringen doorgevoerd en om dezelfde reden is men nu lid geworden van Horti Footprint Chain Program.

Participanten in het Horti Footprint Chain Program willen klimaatneutraal produceren. Het doel is om voor iedere partij in de tuinbouwsector inzicht te krijgen in zijn aandeel op de CO₂-footprint van het eindproduct, om vervolgens zijn uitstoot te reduceren.

JBB was in 2019 één van de eerste verpakkingsbedrijven die de footprint van hoezen, etiketten en potcovers kon aantonen. Niet alleen met klanten kijkt JBB constant naar de meest duurzame verpakkingen, intern zijn zij ook hun eigen footprint aan het verminderen. Zo is inmiddels al 70% van de auto's die zij rijden elektrisch, is het pand de afgelopen jaren verduurzaamd en wordt het aanleggen van zonnepanelen op het dak in gang gezet. Hiermee wordt stroom opgewekt die JBB zal gebruiken voor het pand en de auto’s.

Voor meer informatie:
JBB
Honderdland 128
2676 LT Maasdijk
Tel.: 0174-515151
info@jbbpackaging.nl
www.jbbpackaging.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven