Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JBB Packaging sluit zich aan bij Horti Footprint Chain Program

De afgelopen jaren is de focus op duurzaamheid toegenomen bij  verpakkingsspecialist JBB. Er zijn in de organisatie al verschillende verbeteringen doorgevoerd en om dezelfde reden is men nu lid geworden van Horti Footprint Chain Program.

Participanten in het Horti Footprint Chain Program willen klimaatneutraal produceren. Het doel is om voor iedere partij in de tuinbouwsector inzicht te krijgen in zijn aandeel op de CO₂-footprint van het eindproduct, om vervolgens zijn uitstoot te reduceren.

JBB was in 2019 één van de eerste verpakkingsbedrijven die de footprint van hoezen, etiketten en potcovers kon aantonen. Niet alleen met klanten kijkt JBB constant naar de meest duurzame verpakkingen, intern zijn zij ook hun eigen footprint aan het verminderen. Zo is inmiddels al 70% van de auto's die zij rijden elektrisch, is het pand de afgelopen jaren verduurzaamd en wordt het aanleggen van zonnepanelen op het dak in gang gezet. Hiermee wordt stroom opgewekt die JBB zal gebruiken voor het pand en de auto’s.

Voor meer informatie:
JBB
Honderdland 128
2676 LT Maasdijk
Tel.: 0174-515151
info@jbbpackaging.nl
www.jbbpackaging.nl

Publicatiedatum: